fbpx
Kelas Peningkatan Akademik Percuma

Kelas Peningkatan Akademik Percuma

SPECIAL OFFER UNTUK 80 ORANG PERTAMA!

TAWARAN SAH SEHINGGA 31 OKTOBER SAHAJA!!

PENDAFTARAN AKAN DIBUKA MINGGU HADAPAN!!

Seperti kebiasaan, setiap kali cuti sekolah kami akan menawarkan Program Cuti Sekolah (PCS) untuk pelajar calon UPSR, PT3 dan SPM.

Program ini telah membantu ribuan pelajar utk mencapai peningkatan markah peperiksaan dalam masa kurang dari 3 bulan..

Hubungi kami di talian hayat 016-2082284.

Kelas Online Kimia

Kelas Online Kimia

Rasa bengang sebab result anak tak pernah LULUS Kimia tapi exam SPM dah dekat?

Rasa risau? Rasa stress sebab tak tahu macamana nak bantu dia? Risau nanti result dia cacat jika mendapat G dapat slip peperiksaan SPM bg Kimia?

Kalau nak dapatkan Kelas Online secara #PERCUMA KHAS untuk ibu bapa yg ada anak bakal SPM 2017, 2018 sila join Group FB Eksklusif di bawah👇🏻

https://www.facebook.com/groups/769053563219204/

Result Trial SPM

Result Trial SPM

Selamat pagi!! “80% kejayaan bermula dengan tindakan dan usaha!”

Teruskan apa yg betul kita buat. Jangan berhenti! Buat je sehingga berjaya..

Seronok sgt bila cikgu tengok ramai anak didik cikgu happy bila dapat result Trial SPM.. Ada tak pernah lulus kimia, baru first time lulus. Ada yg dr D terus jump dapat A utk kimia, fizik.. Ada yg dari C naik jadi B.. ada juga dari G naik jadi C+..

Paling penting, peningkatan!

InsyaAllah baki lagi 30 hari lebih kurang, kita usaha utk #UBAH result SPM 2017!

Jika nak belajar KIMIA SPM online secara percuma dengan kami, sila komen di bawah utk team kami bantu anda segera..